Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proc zrovna ne vice nez 10 cenych papiru?

0 0
možnosti
Foto

blog je od toho aby se říkali názory a byli lidé upřímní. myslím, že tohle jako reklama moc neobstojí. Osobně lidi jako vy neposlouchám. vím , že třeba za uzavření smlouvy o stavebním spoření dostanete 2500 a pokud už jste v tzv. ,,letadle" tak ještě více. Pokud lidi nejsou hloupí, tak do bank a pojišťoven vůbec peníze dávat nebudou. Hlavním úkolem těchto institucí je vydělat hromadu peněz pro vlastníky a manažery. Ty berou v porovnání s většinou Čechů ohromné peníze. Neexistuje společnost, která by vám za nic vydělala peníze. Takže lidé by si raději měli zateplit domek, zajistit ohřev vody jinak než elektřinou, předělat auto na plyn, atd. Investovat někam, kde ušetří a začnou vydělávat a již po pěti až deseti letech se jim peníze na úsporách vrátí. Při uložení v bance peníze jen ztrácí hodnotu. Vím že na akciích a dluhopisech se dá vydělat, ale trh s akciemi je pro normální lidi mrtví. Jen ti opravdu dobří experti (milionáří) se v tom umí pohybovat. a pokud jste ten expert, proč by jste ty peníze umožnoval vydělat někomu jinému, že? No to je můj názor, myslím že my spousta lidí bude odporovat, ale je to podnět k diskuzi;-)

0 0
možnosti

K12a19r92e22l 50F10u38k77s16a

5. 12. 2013 22:42

Nassim Nicholas Taleb píše, že často to, co platilo v minulosti, již dnes platit nemusí. Znáte? Zejména na finančním trhu bych to zdůraznil... Čím dál méně budeme moct odhadovat situaci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 581x
Nezávislý finanční konzultant. Na mým webových stránkách www.martin-david.cz se můžete zaregistrovat a pravidelně dostávat jednou za čas cenné rady a tipy v oblasti financí.

Seznam rubrik